دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش مثبت و منفی رسانه‌ها به طرز ایستادن عجیب نخست وزیر کانادا

طرز ایستادن نخست وزیر کانادا در دیدار با مقام کره‌ای واکنش مثبت و منفی رسانه‌های کره و کانادا را به دنبال داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا که برای شرکت در نشست گروه هفت در هیروشیمای ژاپن به سر می‌برد، پیش از برگزاری اجلاس با مقامات کره جنوبی شصتمین سالگرد روابط دیپلماتیک اوتاوا و سئول را جشن گرفتند و چندین قرارداد جدید باهم امضا کردند.

 

به گزارش گاردین، این در حالی بود که نحوه ایستادن ترودو در دیدار با کیم جین پیو، رئیس پارلمان ملی کره جنوبی انتقاد رسانه‌های کانادایی و ستایش رسانه‌ها و مردم کره را به دنبال داشت.

 

ترودو پیش از سخنرانی در مجلس ملی کره جنوبی با کیم جین پیو عکس یادگاری گرفت. پیو در این عکس برای اینکه اختلاف ۲۰ سانتی متری قد خود با ترودو را جبران کند، در مقابل دوربین‌ها روی پنجه ایستاد. ترودو نیز برای کوتاه کردن قد خود، تا حدودی پا‌های خودرا باز کرد تا هم قد مقام کره‌ای شود.

واکنش مثبت و منفی رسانه‌ها به طرز ایستادن عجیب نخست وزیر کانادا

رسانه‌های کره‌ای این اقدام ترودو را تحسین کردند و آن را احترام به فرهنگ و ظاهر مردم کره جنوبی و برابری با آن‌ها قلمداد کردند. در همین ارتباط نشریه «چوسان» این اقدام ترودو را «صحنه‌ای دلچسب» توصیف کرد. با این حال، این ژست ترودو به مذاق مردم کانادا خوش نیامد و طرز ایستادن او موج انتقادات را به دنبال داشت.

 

نخستین بار نیست که ترودو در دیدار با مقامات چنین حرکاتی انجام می‌دهد. او پیشتر با نحوه خاص دست دادن و همچنین پوشیدن جوراب‌های عجیب سوژه رسانه‌ها شده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار